Pages

Tuesday, February 15, 2011

mari2.. nak cerita hangat


Assalamualaikum wbt..

ada orang kepoh duk bercerite pasal hal pribadi kat blog..
tak pasal2 kena cop jual cerita..
tapi untung jugak kot..
macam makwe penjaga gol bola sepak malaysia..

tapi ada orang jenis yang anti tahap babun..
bukak blog orang lain..
mula rasa sakit hati.. meluat sebab orang tu cerita hal peribadi..
pesanan aku..
kau tutup lah kalau tak suka, tak payah nak bebel2..
pertanyaan aku..
kenapa kau nak kisah sangat bila dia update pasal tu??
yang kau pergi follow dia ape hell???


jujur aku cakap..
aku agak tak suka bila orang bising2 pasal blog orang lain..
mungkin kau tak tahu..
sekali kau caci maki orang..
sembilan kali lagi balik kat kau..


tak perlu nak rasa blog kau tu heaven sangat..
even ramai orang komen..
tak semestinya ramai orang suka dengan celoteh budak2 kau..
cubalah jadi orang yang berfikiran matang sikit..
positif dalam pemikiran..
asal bila blogger famous2 sikit cerita pasal diri dia, kau boleh terima..
orang lain, kau nak bising2..
memang kaki lawak betul hidop kau..

pe2 pun.. aku nak ajak kau pergi berarak sekali..
kau lupe ker??
MAULIDUR Rasul sudah tiba..
semalam dunia gempak dengan pasangan murahan melambak ditangkap..
sambut valentine lah konon..
memang mak ayah tak ajar ke, ape??
yang aku malu..
wanita2 yang pakai tudung pulak tu terlibat sama..
menjatuhkan maruah wanita Islam jer..



7 shining LIPGLOSS:

Gimi said...

Alang2 kena tangkap tu, cepat2 tarik tudung tu kan..

mr.syazwan said...

releks2


org mcm ni x kan lama dalam dunia blog

tgk laa

apa2 pun salam maulidur rasul

=_=

misz molecule said...

gimi : tu la pasal..malukan kaum tak sudah2

misz molecule said...

syazwan : salam maulidur rasul kembali:)

RIAN said...

hai. . ^_^
i ada request nak follow kat twitter.

ARJUNA.Inc said...

mungkin dia rsa..blog 2 tmpat dia nk maki2 org kot..haha..isk2..x ptt tol..x pe la..sbar je la ngan org cm2..waa..nmpk cm da kak bisnes kt ats 2..hehehe..gudluck~~

misz molecule said...

arjuna : besela..sket2 cari dwet