Pages

Saturday, February 12, 2011

bahagia muncul tiba2..


Assalamualaikum wbt..


Alhamdulillah..
aku lalui hari2 dengan baik sekali 11022011..
terima kasih kepada yang wish birthday..
yang doakan keberkatan , kemurahan rezeki untuk aku..
moga doa korang termakbul..
dan aku harapkan yang sama untuk korang..


even life tak macam dulu..
tak dapat hadiah bertimbun macam nak penuh rumah..
tapi peringatan korang cukup bermakna untuk aku..


dulu2.. zaman kecik umur nak takat empat hingga enam tahun..
paling aku tak boleh lupa..
mama, papa selalu buat celebrate kat taska..
aku rasa macam aku ni family loaded nak mampus la..
orang lain takde pun yang buat..
tiba time adik beradik aku je..
meriah orang duk tunggu nak makan kek..
hadiah mahal2 pun dapat..
paling best biler papa kasi pencil box yang tekan button keluar side letak gam..
lettak gunting, pensel, colour pencil.. best!!


bila masuk asrama..
takde lagi da semua tu..
aku pulak yang wish thanks kat mama & papa sebab lahirkan dan jaga aku..
then sekarang.. dorang just wish kut mesej..
takpe la.. at least, dorang still ingat birthday anak sulong mereka ni kan??

mauk duk asrama jugak..
kawan2 memang jahat sebab wat dun noe..
tak nak kawan macam aku jahat..
buah hati pun mengada-ngada..
buat aku jealous depan mata bermesra dengan orang lain..
tup2 tap2..
malam2 ada kek..
tapi setiap kali birthday aku..
mesti dia just belikan kek..
and aku kena sambut dengan kawan2 je..
enjoy sangat2.. tapi nak jugak rasa celebrate dengan buah hati..
tapi sekarang.. dah tak mungkin lagi..


dan kali ni kalau bukak fesbuk..
aku rasa tak nak percaya..
sebab ada reminder..
mesti dorang ingat pun sebab tengok semua tu kan??
tapi takpe lah..
dorang pun doakan yang baik2 je untuk aku..
thanks banyak2...


kat sape2 yang komen kat side komentar selalu tu..
aku mintak maaf banyak2 takde masa nak terjah blog korang sangat..
aku lately ni busy dengan kuiz, assignment & test..
hope korang faham..
nanti aku terjah blog korang..:)
ni janji aku..
korang mesti tuntut taw....


8 shining LIPGLOSS:

= d = said...

happy birthday..!!
may Allah bless u..!!
n hope all ur dreamz will come true..
amiin..
:)

aLieF si Muncung ManiS said...

lorhh...lain kali awk celebrate birthday dgn alief..hehe..dan good luck utk kuiz awk..jgn stress sgt taw dgn kesibukan tu..nnti sakit..k..jaga tido and jaga kesihatan

mofaizmz said...

haha.. ok la tuh..

hackshitam said...

happy belated birthday then...

misz molecule said...

= d = : thanks beb..insyaAllah ..amin

misz molecule said...

alief : asal plak kna clbrate ng alief.. bdw, tenkiu aw..

misz molecule said...

mofaizm : :)

misz molecule said...

hacks : 10s der..