Pages

Tuesday, January 11, 2011

buang tabiat ..


Assalamualaikum wbt..


kau mesti selalu jalan dekat Bukit Bintang tak??
mak aiii.. memang agak busy macam dunia nak telan manusia kat situ..
siyes.. kadang2 rase macam bukan kat Malaysia..
kota 24 jam lighting..
kalau2 nak overnite agak sesuai untuk lelaki, dan tak sesuai sangat untuk perempuan..
kalau kau tak segan ada dalam danger zone..
dialu-alukan okeh??


Bukit Bintang jugak famous dengan video comolot tu..
mak aii.. yang tak pernah pergi sane, tengok je video tu..
terus rase cam ada kat sane kan?? kan?? kan??
kalau dah round2 kat situ..
for sure, ada je kaki shopping bila billionaire, window shopping bila bankruptsi
jejak kaki kat Pavillion.. kalau nak buang duit sane,
pastikan korang tak main dengan singgit, lima hinggit ni..
nak naik komuter pun tak lepas kot..
makan mcDonald pun, tunggu time mcvalue lunch or breakfast..
kalau kau nak bermegah dengan duit yang sikit tu..
time tu je lah boleh nak bangga2 diri..


pernah satu ketika jalan2 kat situ..
aku ni suka jalan2 je..
tak suke nak tabur duit parents kasi ni sendirian berhad..
tak syiokk.. boleh rase sangat bila pokai takde duit..
jalan dengan catwalknye tetapi tunduk sampai nak sujud tanah..
ghase lah jugak nak tengok alam sekeliling..
big bang!! meletup.


nampak sorang makcik boleh digelar nenek kot..
jalan dengan penuh feel diva..
rambut dah dandan macam saloma..
baju pinky bagai nak kalah baby baru lahir..
aleh2 pandang kat satu corak yang macam nak unik, tapi tak..


hape tu??
aioyoyyooy.. kenapa lah si tua ni jalan tak ingat dunia??
malu dengan diri sendiri mula bertandang..
biar bukan silap aku pun..
tak pakai pakaian dalam pun, agak2 lah kan..
takkan tak ingat..
tak rase seram sejuk ke??
dah la waktu klimaks..
ramai giler manusia kat kotarayaku tu..
fuh fuh..
istighfar panjang..
rasa cam nak tegur je..
tapi aleh2 nanti aku pulak yang kena tendang laju2 ngan nenek tu..


nak berpakaian pun..
even you free hair..
and i did not know you punya religion..
tapi dalam etika pemakaian,,..
kita tetap ada batas..
masakan omputeh pun tahu nak tutup bahagian breast dorang



malu dong!!!
kalau cun tak pe jugak.


p/s : comel kan tarikh hari ni.. happy birthday siti nurhaliza..ehh..ye ke?? grrr

4 shining LIPGLOSS:

Nasuha Salleh said...

hrp2 nenek kte tak camtu..
kui3

Miss_Sweetheart (0_o) said...

hakhak..nenek tuh nk jual bdn kot tuh..konon2 rase mcm muda lagi...xgitu??? hakhak

misz molecule said...

nas : hahha..hup so..

misz molecule said...

miss : eee..mcm gli mah eh..