Pages

Tuesday, October 26, 2010

tia dibunuh kejam!!


tia ke rumah bapak saudaranya, John Maden..
semata-mata untuk melihat pasukan feveretnya,
Manchester United match dengan Chelsea..
bukan senang nak tengok pasukan bola yang gahhh ni bertemu...


tia kelihatan gembira sebelum itu..
seorang jiran telah menemuinya di sebuah kedai
sekitar taman perumahan di Manchester..
gembira sangat2 umpama tiada apa2 yang bakal berlaku padanya..


langsung dia berada di rumah unclenya itu..
kelihatan polis, dan ibunya sedang menjerit-jerit..
seperti orang yang dirasuk. HISTERIA!


kelihatan di situ sebuah tubuh kaku yang lemah..
kulai dengan kesan tikaman yang amat tragis..
di kemaluannya dipercayai dimasukkan objek tajam..
amat perit untuk digambarkan, yang dihadapi sang gadis ketika masih hidup..


bagaimana seorang pak cik tergamak buat sebegitu kepada anak saudaranya??
Maden merupakan penagih dadah..
telah membunuh anak saudaranya sendiri..
tanpa belas kasihan...


Maden : Hi..saya ingin membuat laporan tentang pembunuhan ..
( sambil memberitahu alamat tempat kejadian )

999 : yep..kenapa??

Maden : anak saudara perempuan saya telah dibunuh oleh ...SAYA!!*budush la manusia ni

999 : ha??bila?

Maden : saya baru selesai membunuhnya..

999 : Kenapa??

Maden : sebab saya suka...


dengan panggilan pendek tersebut. pihak polis Manchester terus bergegas ke rumahnya..
ibu Tia langsung tidak percaya dengan apa yang terjadi..
" telah bertahun-tahun kami tinggal bersama.. saya tidak percaya ini yang terjadi.."


sewaktu kejadian, Maden dipercayai sedang menonton video berkaitan pembunuhan..
dan cara-cara untuk melakukan keganasan tersebut..


f y i ,
Tia yang dimaksudkan bukan fatian athiea ..


tetapi

*ni lah wajah manis Tia, 12tahun..*

macam mana lam dunia ni ada jugak video sedemikian?? bangang la!!
amat tragis.. apa nak jadi dengan dunia ni..



terfikir jugak aku..
tak kan pembunuh yang sedang melakukan kekejaman ..
tidak ada belas kasihan even sedikit pun..
semasa wat kerja mengowm tu??



kalau bukan Islam.. maybe aku ada la kepercayaan tidak hairan tu..
tapi bila dah ada je berlaku kes2 sedemikian dalam kalangan orang Islam..
Nauzubillah..
di mana letak imannya??
dekat2kan lah diri pada Yang Esa..
insyaAllah..
mintak simpang semua ni..




kes ini telah lama berlaku..
sila google untuk pengetahuan lebih lanjut:)




14 shining LIPGLOSS:

yu-hee said...

budush itu manusia....

ika~~ said...

kejaaam gila.saiko kot.

diba said...

ade juga org wat prktikel pmbunuhan..len kli wat kat dri sndri je..ish2~

fatian athiea said...

yu-hee : hidup tnpa iman sorg mnusia alpa..

fatian athiea said...

ika : saiko xsaiko..mmg xprikmnusiaan

fatian athiea said...

diba : kt sndiri xleh tgk la kpritn org.muahahah

miss lolly a.k.a luvfareda said...

gilalah. huhuhu!

fatian athiea said...

mmg agk gila da pun..cam2 la jdinye.huh!

rossoneri said...

ohhhhhhhhhhhh...budak tu lawa...hmmm

Amirrah Zawani said...

kesiannya.. kejam manusia skrg..

fatian athiea said...

ros : a'ah..im going pity 4 what had happnd to her:'(

fatian athiea said...

amirrah : tkut hidup d dnia skrg..duk rmh pn da xslmt

hiro said...

kaler ijau..

fatian athiea said...

mean???