Pages

Saturday, October 2, 2010

lucah vs porno

selamat~


tengok tajuk entri pun tak sedap bunyinya..
so, aku rasa..
lagi indah bahasa aku dimulakan dengan selamat sahaja..
dua hari tak berblog..
rasa sangat habuk setebal plat logam yang deposited dengan logam yang lebih aktif..
ala2 process electrochemistry gitu..


aku bukannya nak bercakap tentang keaiban terang2 seseorang...
bukannya sepakar telordibasuh yang lali dengan entri keaiban dunia..
bukannya sesopan terbang tinggi tinggi berbicara tentang kelucahan..
bukannya sekarisma borak kosong bermanis madah tentang porn ngeporn..
tetapi mereka tahu menepis segala sumpah seranah dunia..
ibarat dunia blog juga tempat mereka tumpahkan segala hakikat yang tak dapat
disangkal..
mereka lelaki..
itu keistimewaan mereka bergelar lelaki di dunia ini..
normal jika lelaki open berbicara tentang itu..
akan itu juga.. ada batasnya..


jejaka ini suka amik pitcha lam toilet..
takut jugak aku dia ni dijadikan bahan porno..*ngeks


seriusly aku tak suka bercakap tentang sesuatu yang berkaitan dengan
bahasa lucah ini..
even seseorang yang melatah tanpa disengajakan pun aku haram nak dekat..
bagi aku..
itu boleh diubah..
sebab melatah ni..terjadi bila seseorang itu selalu fikir dan sebut bout something tu..
lebih2 lagi orang tua..
jika ada je yang melatah menda2 karut camtu..
aku tak suka..
mereka perlu dijadikan contoh..bukan tatapan umum yang gedik buat2 suka tengok kelincahan mereka melucah sana sini..
pernah sekali...time kenduri kahwin saudara aku..
hari baik bulan baik..
boleh pulak orang tua ni duk melatah macam2 depan pelamin pengantin..
dah la banyak bahasa2 porn..
panjang pulak tu..
anak dara seperti aku pulak yang malu dengan jejaka2 encem sekeliling..
hahaha*galoks..


paling2 aku geli gelemat tahi ayam bila
lelaki atau perempuan yang nak sumpah seranah sebut alat kelamin sendiri..
agak2 la..
tak ada perkataan lain ke korang nak guna??
tolong jangan lakukan gangguan seksual depan aku..
wajib aku benci..
dendam dalam2 hati macam kena hiris pisau..
sampai vernier calliper pun tak boleh nak ukur..
banyak mana lagi space untuk aku buat baik dengan orang sebegitu..
tapi itu hanya sementara..
jangan risau..*tetap aku benci..


kenapa tetiba aku nak beremo sebab ni??
memang ada sebabnya..
kalau tak aku tak begini pagi2 indah ni..

alkisahnya..

di kampus aku ni..
sedang berlangsungnya fiesta..
satu minggu..
kami perlu kumpul merit untuk dapatkan merit sebenar..
macam2 aktiviti diadakan...
forum perdana, ceramah, debat, pasar minngu, pc fair & macam2 lagi lah..
sewaktu aku sibuk nak isi perut..
singgahlah kaki aku ni kat gerai CHESS yang menawarkan..
pelbagai jenis burger..
aku tak mahu terkecuali menguntungkan diorang..
aku mahu tolong saidara sendiri..
so, aku beli..


sedang penat2 main ngan asap bakar daging burger tu..
aku dikelilingi lelaki,,
slumber2 duk kutuk orang keluarkan bahasa lucah..tak jurang juga..
porno..
malu la aku...
"fuck"!
'cibai la jantan tu".
'pantat lawa..tengok2 jantan!"..

tu lah kate2 yang ada ku dengar..
tak nak amek kisah..
tapi aku benci..
buat telinga aku terngiang-ngiang menda alah tu..
nak kutuk kaum sespecies pun..
lantaklah..
dia nak tukar jantina ke, ape ke..
itu hal dia ngan Allah..
tak perlu korang nak penuhkan masa yang senteng tu..
ngan bercakap perkara2 keji..
sumpah aku tak suka..





p/s : jauhkan gangguan seksual terhadap wanita seperti aku..




status : fikiran suci:)

13 shining LIPGLOSS:

Kuman Chaos said...

Sumpah seranah memang menjadi permainan sekarang, takde malu ah rasanya zaman sekarang nih... katakan tidak pada Peter Porn :o)
ohaiyogozaimasu!!!


Kuman "jatuh" Entry

Fakhrur Razi berkata said...

huhu mse ak skolah Melaka dlu
first pelik juga perempuan melatah sbut2 bnder lucah..
bler dh tiap2 dgr (xde la tiap2 ari)
dh bese plop =.="
kalau lelaki pula setiap kali bercakap
mmg xpernah tinggal atleast 1 kata2 kesat @ lucah

Fakhrur Razi berkata said...

huhu mse ak skolah Melaka dlu
first pelik juga perempuan melatah sbut2 bnder lucah..
bler dh tiap2 dgr (xde la tiap2 ari)
dh bese plop =.="
kalau lelaki pula setiap kali bercakap
mmg xpernah tinggal atleast 1 kata2 kesat @ lucah

hamzah ian said...

if my writing was too much i'm sorry..

Yutaka Mushimura said...

baguslah..

Mr feckry said...

oh mencarut

fatian athiea said...

kuman : ak dah lme ktekan TIDAK pd porn itu..

fatian athiea said...

razi : adkh itu trmasuk kmu jgk??

fatian athiea said...

hamzah :xlah..blajar aku jdi lbh opn minded psl mnda lah ni

fatian athiea said...

yutaka : hehheeh

fatian athiea said...

feckry : owhh..not me

DailamiDaniel said...

Ow..bgus ltak pic 2 pada entry ni...

fatian athiea said...

DAILAMI : Hhahaha..beware:)