Pages

Thursday, October 21, 2010

ketuk2 pun**ung! !


Haiyp...



first time kot aku duk 'haiyp2' ngan korang nih..al-maklumla..aku bukannya blogger yang mesra alam sikit..orang sebut "cheeeeeeseeeee"..aku sebut "taugehhhhhhhhhhh"...orang senyum..aku mengilai..memang aku ni dilahirkan pelik gamaknye.. tak pe la..as long as..aku rase bahagia..hahahaa..peduli apa orang kate right??


tadi dekat maghrib aku keluar rumah.. bukan aku suka sangat keluar senja2 ogeyh? tapi terpaksa la..beli barang sikit.. sementara duk tunggu adik aku masuk toilet kat shopping complex tu.. macam biasala.. aku duk usha tengok ragam2 manusia.. lebih2 agi fi'il2 mamat2 encem yang lalu depan2 aku tuh.. mak aiii.. tak tahu pulak aku ramai kat dunia ni kumbang encem2..muahahaah..
rase nak twiitt2 je kat mamat tu.. tapi sabar je la.. " ingatlah orang tersayang "..*sengal..



aku tengok la jugak pasangan2 romance-tick yang duk lalu depan aku nih..macam nak wat aku jealous je kot lalu depan2..rase nak lempang je minah2 dan mamat2 ni..tahu la aku tak de coupla nak jalan2 macam korang.. at least, ada jugak adik kesayangan nak temankan. bila adik aku dah chumil2 keluar dari toilet tu..kami teruskan perjalanan..
mak aii..



" ensem bangat ceyh mamat depan aku nih. macam Ki Bum.. eh..tak2.. cam Ryeowook lam group Super Junior tu pun ada.."


" ek eh.. macam Shah Rukh la kak long wyh.."..


ohhh..maaf la yewp.. adik aku memang tak sekepala dengan aku.. mungkinkah dia yang spesies manusia lagi pelik? aku tak kan senang2 kot compare manusia depan mate ngan mamat2 korea.. susah nak jumpa!! yang ada pun sorang je lam hidup aku ni. huhuhuuhkk3... muka tegang mengalahkan orang cucuk botox.. sebelah dia ada sorang minah.. kurang sesuai la kot. sedap2 je aku mengomen.. tapi biasala tuh.. pepatah ada mengatakan..

" orang cantik untuk orang yang kurang encem dan begitulah sebaliknya"..



baru lengkap hidup kan? kan?kan?? hahaaha.. dan instinct aku kuat mengatakan mereka tu budak2 sekolah je pown.. nak tahu kenapa?? si lelaki tu pakai kasut sekolah lagi kot.. mane tak gelaknya aku.. tengah2 khusyuk tengok mamak ni.. aduyai.. boleh dye buat gangguan seksual aka sexual abuse depan aku.. aku dah la pantang tangok orang sebegini. ghase nak sparing jep cukup2.. dia pergi pegang punggung perempuan tu sehabis-habis nafsu dia.. memang sedap kot.. fikiran aku mula jem.. nak je aku capai roti2 High5 tepi aku salut2 jem tu. takut2 menda lain pulak dia nak pegang kan? lebih2 agi tengah hot..


" haa tu.. nasi lemak 50 sen "..


arghhh..gampang! sampai je kat selekoh.. corner shopping complex tu.. that guy nak ajak perempuan tu amek side corner sekali la kot.. dia ketuk2nye punggung perempuan tu.. macam tak ada cara lain nak ajak.. sekurang-kurangnya.. habis 'sopan' la .. tarik la tangan ke.. aku dah tak tahu nak fikir pe.. lam hati aku.. " syiall!! astaghfirullah.. shiall.. astaghfirullah ".. yang tu je la duk main dari pertama kali aku tengok.. macam mudah je kan? ni baru budak sekolah.. aku fikir.. kalau makin lama diorang.. ape lagi la perkara advance yang diorang buat.. tapi syiookk je kot tengok.. siap ramas2, gesel2.. geli aii mak nyah!!!


14 Things Girls Want Pictures, Images and Photos

* yang penting, ada kena mengena ke??



aku rase malu ngan adik aku tuh.. dia baru 15 tahun kot.. macam mane kalau dia di tempat perempuan tu?? mintak simpang. jauh2.. i tak rela adik i dilihat selekeh sebegitu..

nvm, aku just nak wish tahniah kat dat guy jep. nak je aku kasi bunga sejambak 36 kuntum tu.. eh.. nak ke dia?? blurrpp..!!



yang terdetik.. asal la tak habis2 cerita pasal punggung depan aku neyh!!!

jom2..pakat tengok cerita ' cuti cuti CINTA"..
part paling besh aku tangok iklan tu..





" tuu ape tu?? ..nasi lemak 50 sen "..




bangang laaa..malu i nyah!




10 shining LIPGLOSS:

Yutaka Mushimura said...

hahahahha...

Nasi Dagang RM 1.00...

hehehhe....Tetttt...

Solihin Zubir said...

nasik lemak 30sen ade? haha..

puteriqaizyan said...

hoho..len kali lempang teros je ;)

fatian athiea said...

yutaka : blurrpp..

fatian athiea said...

solihin : anda kna cri kt kdai mkn pagi2 la

fatian athiea said...

p3 : nnti i plak y dsaman..dushx3

Omu Rice said...

pergh....sama la...omu pun mmg jadi xsuka nk g jenjln kat public...byk sgt manusia2 yg xmalu...murah betol dak2 sekolah sekarang ni....huhu...salah sape yek....

fatian athiea said...

omu : dri sndiri la kot.hahaha..xde kksalan dlm dri lgsg

~SukEMakAn~ said...

ya Allah
aritu ada blogger tules pasal raba raba dalam kedai makan
ni tym bejalan pon ade
hish
saye pon penah tgk jugak
depan mate
seat depan saye dalam bas
sial maen pegang2 dorg punye
stim abes laki tu
sial lg skali!

fatian athiea said...

bangang..lki mmg cm2..
pntang dpt rmas2, pgg2,,
nek stim la..
aduyai..pmaenan dniawi