Pages

Saturday, August 14, 2010

pemusnah diri.SEKSA lah lagi

ujian

ujian

ujian


fuhhh!!!
nak mengeluh lebih2 pun rase bersalah..
bukak puasa tadi sekadar makan nasi..
dan tiada sedikit pemanis mulut pun dihiasi pada bibir ni..
pape pun..aku bersyukur dengan rezekiNya....


malam ni kena stay up lagi.
haa!! amek ko kerja last minute sangat.
dah la pagi nie lam kul 8.00 pagi ada WORKSHOP!!!!!
hormon lam badan aku pun react cam tak stabil dah..
gusar. gundah-gulana jugak hati ni..
kot2 akhir bulan puasa, nak dekat2 raye nanti..
biji2 merah sayang kat aku lebih..
habis di make-up muke aku .oh TIDAK mungkin!

So Tired Pictures, Images and Photos

aku tak menyesal pergi tarawikh, then balik lebih kurang pukul 10.00 malam..
terpaksa stay up untuk siapkan assignment.
as long as aku still ada kekuatan hadapi semua ni..
aku hanya mampu beri senyuman penuh bermakne pada diri aku..;)

aku mengkaji tentang peradaban tamadun lampau..
lebih2 lagi Andalusia yang banyak memberi impak dari segi intelektual
dan kebudayaan pada kebangkitan dunia.


walaupun aku agak tak suke duk hadap menda alah ni sepanjang cuti weekend ni..
tapi aku mulai sedar ..sejarah mungkin berulang.


few kawan2 aku duk busy mendietkan diri..
aku pun tak faham untuk ape..
padahal semua dah tip top ala2 model..
malah lebih cantik daripada model..
ye laa..kan ramai model yang kurus kering cam nak mati jep.oppss!!*maaf2..

eat it fast!! Pictures, Images and Photos

sudah beberapa kali aku bilang sama mereka..
" PUASA adalah diet terbaik "..
so, dont worry la kawan2 ku sayangx..
" SOLAT itu exercise paling berkesan "..
so, jom tarawikh ramai2.yukk!!!

tapi duk pilih jugak bukak puasa dengan makan sup ayam je..
ye laa..maybe bagi diorang, dah bersyukur yang amat..
tapi aku rase cam seksa diri je kot..
dah la tak bangun sahur..
bukak puasa pun makan menda2 camtu je..


tetapi..ada je aku rase nak sekeh sorang2..
malam2..mula la mulut duk bising nak makan.
panggg!!!!!!!!!!!
walhal, aku dah remind awal2..
aku tak nak dengar perkataan 'lapar'..
or whateva berkaitan makanan pun after terawikh.
huh!! TU LA..
xmo dengar cakap orang awal2..
padan muke!
blueekkss..


so, aku nak pesan, habak kat hang awal2..
jangan pakse diri if rase tak mampu nak hadapinye..
think for what will be..not for what is happening!


p's : maaf pada sesiapa yang makan cili lekat gigi.huhaaaaaaa

10 shining LIPGLOSS:

bARdbOO said...

biasalah tu..pmpn n diet xdpt nk dipisahkan..

tp i agree with u yg pose tu diet terbaik... =)


jum baca entry terbaru bARdbOO:

Gambar Iklan Hot

farah said...

banyak keje jugak nk buat.tension! btw, saya pon amik chemical engineering.ngee :P

Black_roses92 said...

btoi2!! solat twrawih bez.. tme ramadhan je la ley buat terawih..huhu..

ahmad endo said...

alamak sem depan aku jumpa semula ngan assigment!!...hehehe

miss lolly a.k.a luvfareda said...

l0lly nak gumuk :P

ada tak tips pocer tapi gemuk-gemuk hahahahha.

thyYunx said...

bardboo.. haha..owg xdiet pn..leh je pisah2.ngeee

thyYunx said...

farah : blaja ktne skrg ek?uia gak ke???mmg chem egnrg plg hard koz

thyYunx said...

black_rose : taw xpe..heheeh

thyYunx said...

ahmad endo : npe prlu tngu sem dpn???

thyYunx said...

lolly : kmu da tip top dear..nti pp chubby sgt..over gebu..xleh2.haha