Pages

Wednesday, August 4, 2010

kalau berani, CUBALAH!!

salam...

pagi ni aku bangun awal2..even kelas start kul 2.30petang..aku kuatkan semangat untuk online.YEAH!! yebedabedoo!!huwahaaha..

dan sape sangke??
aku bangun awal bukan sebab nak study tapi berada di talian yang bersandarkan dunia tanpa sempadan.fuh!!!

sedang b'blogwalking..terlihat la satu blog ni.
sila tekan untuk kepastian ( push engine )


hormon aku tetibe react m'buak2 hari ni..
dulu budak ni pakai header yang ni


sekarang dah macam kat blog aku ni.huhuhu..
bukak2..memang dah yang ni!!!!*apekah??


dan akibat ada pemuda vouge yang mintak budak tu tukar profile pitcha kat fesbuk..
habis semua tempat dye tukar,,..
mengamuk ngan pemuda tu la ktekan..
ini dye!!!!!!

*ni dekstop lappy budak tu..cam siot je pix ni*

mngikut kamus bahase..
siot = comel..hehee
google la lau xcaye..

*page pak cik engine goole*


ngeeee..tu je entry kali ni..
mesti letih korang nak bace kan??
huh!!








*just sebagai hari peringatan tukar header blog.muhahaah:)
p/s : xperlu tekan link tu byk kli..korang akan nyesal ngan prasatantan budak tu.hek5!!

11 shining LIPGLOSS:

thyYunx said...

xyah layan sangatla kerenah aku..hahaha.xde mse nak bblog pnjg.

farah said...

wow.suma gmbr together kot.how sweet.

athirah said...

sweeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttt :))

thyYunx said...

farah : wat la jgk..psti sweet..heheh

thyYunx said...

trah : :)...xsabar nak tgk u jgk..

IntanBerlian said...

heeee comelnye kt google tu..nk buat juga!!!

thyYunx said...

haaa..buatlah..
bru kte ingat, snyum2 slu..ngeeee

thyYunx said...

haaa..buatlah..
bru kte ingat, snyum2 slu..ngeeee

farah said...

tanak ah.alep x sweet.budak2 je lebih.haha :P

thyYunx said...

xsweet2 pun..
org tu syg..ngeee

farah said...

yela la kalo x syg menangis alep pasni.haha :P