Pages

Friday, July 16, 2010

itu katenye..asap2 trimas

Salam dear2 sekalian..

1st..

thank you so much,
ikan puyu seekor, samah (50sen)..

credit to adan, shafiq, kak zura, lia, tima, ijan..sebab sudi bersosial ngan aku semalam..ronggeng2 pasar malam, berbuka puasa same2 dan lepak sambil membuat bising di bistro tengah2 town Dungun ni.huhuhuh..
xlupe juge pada en.hariz*perlu ke??hehe..sebab caring sal aku..leh dikatakan 1 hari, 1 question dye acukan kat aku..tapi sorry, no answer for all ur questions der..& pabila beliau mnunjukkan ke'frust'an beliau mnyatakan 'up 2 u'..aku puas..gelak guling2 atas tanah terus aku dibuatnye..hahaha..

2nd..

aku memang enjoy la semalam walaupun hakikatnye seksa jiwa dan raga menanggung pahit, getir melawan arus asap shisha.huh!! niat aku yang hanya mahu membuang masa & wang dengan membeli makanan wat berbuka puasa terpaksa dinaiktarafkan sewaktu azan maghrib b'kumandang..mane xnye nyah..time maghrib tu still duk kat pasar..so, nak xnak aku kena la paksa & rela lepak ngan dorang (seperti name2 ttera di atas)..Actually, aku dah meluat+muntah darah main ngan macam2 jenis asap ni..walaupun asap shisha tu ada flavournye tapi aku xleh la beb!! walaupun aku bakal bergelumang ngan bahan kimia* insyaAllah..tpi xkan aku nak seksa badan aku, top up variety types of chemical..euwww..d i s l i k e !! & aku akui suasana xsehangat sem lepas selepas ketiadaan k.balqis di sisi..*rindu same kamu..:'(..tapi aku perlu admit bahawa kuota kami bertambah..yeah!! leh ajak lepak jugak dak2 ni rupenye..wang habis xpe..asal perut kenyang ngan rezeki Tuhan.. bukan asap kepul2 sialan..hek5..*jangan marah..

*megah sangat ke leh hisap???*

& as usual jugak la..si adan & shafiq ni xhenti2 thumbs up spirit aku untuk try & error hisap shisha tu..wahh!! adan cakap.. " malu la weh ngan girl sebelah tu..try ler..at list once.."..hahah..aku xgentar!! malah kuat hadapi korang yang berpengaruh tu..aku xnak la..bukan xberani tapi respect pada organ lam badan.. bukan takut.. tapi bijak control nafsu.. bukan hampeh, tapi bahagia ngan diri yang neutral+ori..huk5..mahunye korang sakat aku ni kan lau ada yang bace ni..ngeengeee.. tidak2!! aku cool x relax bebeh..malas layan korang..:)

*nak aku ada style cam ni ke??hahha..BACKHAND!!!*

bagi aku..makan coklat lagi best..makan pizza lagi dan lagi better than da best..whakakka..

no matter what..kate2 k.balqis tetap lam ingatan aku..

" shisha & kenangan "..




p/s : setahu aku shisha ke, rokok ke, cerup ke..semua leh bawak mati laa..huuhhu.nak mati cepat.try la..hahha

4 shining LIPGLOSS:

Anonymous said...

macam marah je cik tia ni..ahaha..kitorg gurau2 je laa..bkan nk pkse try pn..mcm shafiq ckp r..bile lg nk wat bende2 'macam' ni..dok kat u laa masenye..bkan nk suh follow..haha :p..atleast be org tnye kte leh jwb "saye dh try!" :p

FYI,shisha klau ambik dgn short session+jarang2 xde efek pn kat lungs or whatever organs..yg btul2 effect ble shisha bile org 2 layan sorg2 for 3 hours sessions everday..baru ade effect

btw..its reay nice hanging out with u guys :)

-ADAN-

thyYunx said...

da agk da ko..
haha..yla der..ko btol..
xmo la..lu xtry pn..
tpu sunat ckp da try pn..
xslhkn??heheh

L Y N said...

Hurm, DUlu kan kawan lynn penah ajak try isap.. tapi x brani ah.. takot macam rokok je.
tapi diorang kata tak efek.. haha. btoy ke x efek ..
now bru I tau, kalau isap sorg2 berjam jam tiap2 ari, bru lah efek..

thyYunx said...

ala lyn..caye k ngn mamat tu??
sbb dy once a week kot..
sjew nak ckp xbhye..
sme je..
still ad chmcal sbstance lam tu..