Pages

Monday, July 26, 2010

ampun.aku tak sengaja jadi pembunuh.KEJAM!!

Salam..

Mungkin entry ni tak sesuai didahulukan dengan perkataan ‘salam’..

Memandangkan belum diceritakan lagi perbuatan aku..sudah terang lagi bersuluh bahawa aku bukan dalam kalangan orang yang bertudung labuh, selalu beribadah di masjid, yang 24 jam dirinya disaluti bingkisan ayat suci al-Quran..yang terlalu taat dengan perintah Allah SWT..tetapi sekurang-kurangnya aku mencuba..dan berlakunya sesuatu yang memakan diri sendiri ni bukannya aku merancang agar ia terjadi..:’( ..Ya Allah..ampunkan aku.


Tetapi korang perlu faham..

Aku manusia biasa..insan lemah..yang sentiasa melakukan salah & silap..

Bukannya maksum seperti para anbiya’ yang t’hindar daripada dosa dan noda..

Dan aku juga berharap bahawa korang mampu berjanji ngan aku..


Janji.


Janji demi Allah..


Janji bahawa korang akan rahsiakan hal ini daripada semua orang yang xsinggah di blogspot aku..


YUP!!


Mesti korang fikir aku dah lakukan perkara bodoh bila mengambil tindakan menceritakan hal ni..

Tapi aku percaya..korang mampu rahsiakan ia..

Tolong..tak de tempat lagi aku nak mengadu.. aku terpaksa bisukan mulut daripada menceritakan hal ni daripada mama & papa.. aku sayang mereka..aku xmahu diorang kecewa ngan perbuatan keji aku..

Aku berharap korang dapat bantu aku..

Fikiranku buntu.. buntu memikirkan jalan yang terbaik untuk keluar daripada masalah ni..


Tapi sampai bile??


Sampai bile perlu aku tanggung..?

Mungkin sampai tiba ajal aku pun..aku xdapat hindarkan diri daripada perbuatan ni..

Sesunggguhnya.. ia wat aku rasa sesak.. aku cuba memanipulasikan diri ke arah yang lebih positif..

Tapi tak dapat lagi..ia benar-benar mentraumakan aku*erkk...maaf jika t’salah tatabahasa...

Seperti biasa aku akan menunaikan sesuatu yang harus setiap jam 6.30 petang..kadang2 roomateku akan bersama-sama turut serta..kan lakukan sesuatu berjemaah lebih afdal..begitu la hidup kami..mandi pun same2..oppss..jangan berfikiran kiri..senang la sikit sebab waktu Maghrib pun lam 7.00++ petang..sesudah sampai di shower..punyala xde orang yang beratur berebutkan shower room seperti setiap jam 7.00 pagi ..Alhamdulillah..syukur.



Lam beberapa minit aku menikmati kewangian liquid yang mengalir di badanku a.k.a sabun mandi tu..datang beberapa musuh aku..aku xsuke mencari musuh..tetapi jika dah selalu muncul lam hidup aku & mengacau kebahagiaan aku..xsenang tengok aku happy..busuk hati.wat kerja memang xguna akal..aku memang xleh terima.dan aku akan wat something kat musuh aku ni tanpa letakkan kesabaran aku di tahap yang maksima..sabar aku ada limitnya..jika xfaham, xkenal dengan diri aku sebenar..aku nasihatkan.KAU BERAMBUS dari hidup aku!xguna!! ceeyyytt!!memang sumpah seranah aku tabur kat musuh aku. Aku lempang, pukul gunakan kekerasan tangan .nampak lembut..tapi ilmu belt hitam taekwando tak pernah aku lupakan.aku gunakan ia sebaik-sebaiknya..nak gunakan kaki, xtergamak dibuatnya..xpasal2 dinding shower tu pecah, roboh..


evil Pictures, Images and Photos


Wachaaa!!!! Siot punya serangga terbang2 ni..memang sentiasa nyusahkan aku..nak mandi pun xsenang..dah la giler aku ngan monyet2 yang nakal duk ceroboh hostel perempuan sesuka hati xhilang lagi..sekali terbang punyala 2,3 ekor nak hinggap ..kadang ada rupa macam rama2 version kupu2..tapi warnanya cantik..but satu kaler je..huh!! aku harap esok, luse nak mandi, menda alah tu dah xde.. Al-maklumla..lau dah tiap2 hari aku bunuh..habisla kot dunia diorang..xde generasi la..haha*gelak ngan kejam..

Samalam pun kawan = corsemate aku = kak zura , jugak bersaing ngan aku jadi pembunuh..tapi xsengaje la kot..boleh dye terpijak katak ..ee..yerk!!bayangkan..time dye pijak, lidah katak tu menjelir-jelir keluar cam manusia kena cekek..eeee..mesti katak tu menyesal lalu jalan tu..xpasal-pasal dah sampai ajal..nama pun ajal, maut, jodoh, pertemuan di tangan Tuhan kan? Kte hanya merancang, Allah yang tentukan segala-galanya..

Evil Monkey (Animated) Pictures, Images and Photos


Berbalik pada cerita aku..even aku rase sangat berpuas hati dapat bunuh serangga-serangga tu..tapi rasa cam kejam sangat2 je..huhu..& xsilap aku jugak la kan..bunuh serangga xberdosa.. lagipun aku xdera ia... tapi terus bunuh..hek5...



p/s : aku tidak pancing korang ngan title tu..tapi cerita aku tu leh dikategorikan membunuh jugak kan??ngeeee

12 shining LIPGLOSS:

thyYunx said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

kreatf sguh ank mde ni

iKm@n AniF said...

huhuhu.....
monyet jantan tuh.......

thyYunx said...

anony ; BESE2 JE..wt sspen sket

ikman : haha.dah agk da

anisa said...

ingatkan jdi pmbunuh btol2..
baru nak report kat polis

ketingting said...

hehehehe!
baru nak tolong tadi
hal kecik camnih, takpe la, bunuh la lagiiii. its okay. hehe

bellar0ssa said...

hahaha kamu si pembunuh!!!!

thyYunx said...

anisa : haha..report aja..nnti kmu yang kena sebab wat report palsu..ngee:)

thyYunx said...

bellaRossa : ouwhh..tidak!!!

thyYunx said...

ketingting : hahah,, memang dah jadi hobi faveret da..ngeee

!♥!QiSt!♥!! said...

zura pjk ktak?? euwww,geli nyer..
n one more thng..ngort n berbaek2 la ngn monyt2 kt sne..bkn kjp kowng dok redang 2 taw..hahaha
kcian..

thyYunx said...

heheh..dah pick sekor jadi maid ktorang..ngah2..k.bqis dtg cni..gerenti..monyet kejar k.bqis je lsu.heheh