Pages

Wednesday, June 9, 2010

kau PERGI jua..~

Salam readers...

aku nak straight to the point..
tp before tu, nak a risik2 sket..pnah ke org y korg syg sgt2 tnglkan korang..???:'(
alahai..bkn mksd aku pkwe ke, makwe y tnglkan korang..
tu len ctew la wat mse ni..mls nk taw sgt sal 2..
but now i mean..prents ke, saudare-mare ke..kwn2 y dkasihi ke??huwaaargghhh..

ari ni last day utk k.balqis..korang kenal x??dia ni senior aku..
a.k.a sis aku dah..y aku trase sgt2 sbb last moment aku kt UiTM Dungun 2 byk mghbiskan mse ngn dye jew..Lia, k.zura.. & mmg dh planin..insyaAllah lau jdi, 1 bilik ngn dia da sem dpn..tp tkdir yg mnntukn..
akhrnya..dia prgi jua ( ergg.. cam plik j ayt ni )..eh..korang PK '-'ve ke, '+'ve ni??
aiii..korang ni..wat hrmon aku tunggang-trblik je..nsb molecule lam bdan aku still kt fixed position..nak x nak kna biakan excited state ada lam dri aku la utk wat krja amal*mmg kna xplen la jwbnye*..dlu..tym ktorang kcowh 1 kolej sal SPA (Suruhanjaya Perkhidmatan Awam)..ngn rumate aku y dh prgi intbiu, aku yg still pning2 nak g ke, xnak..sbb tym tu..bulan exm final da..ttbe k.blqis dtg bilik aku..dia ngn gaye lmbutny..
msklah bilik aku..snyum mleret-leret sampai ke tlinge tp pnuh mkne..~

k.balqis : tya, taw xsal fisioterapi??

aku : ape tu kak..??(hahaa..dgn mke blurnye aku b'tnye)

k.balqis : urmm..actually..tya jgn gtaw org len taw..akak dpt intbiu SPA gak..tp xtaw leh gi k,x..akak dpt twarn kos bla bla bla(lupe)..heheee..

aku : urmmm..nnti org blik umah..org cri kt internet je la k??

k.blqis ngn pnuh hrapan..

k.balqis : okeh!thanx taw..

bgitu la al-kisahnye..camne aku leh taw..tp dak2 course aku y len xtaw..
& last day ktorang nk sem break tu..aku sme2 ngn k.blqis bjuang mnmpuh ujian nk blik sme2 quale tganu ni~ (xsmpat ronggeng sme kmu lgi-shisha & kenangan ktenya)..dye ada ckp yg tllu mgharap dpt SPA ni..aku pun ckpla insyaAllah, ad rzki , xke mne hndakNye..tpi lam hati aku amt cdey kot..sbb aku dah t'llu anggp dye as a shoulder when i want to cry..ngn latest big prob aku..dia la y byk tnangkan aku, giv advise..korang msti fhmkan prasaan aku..& mmg pmrgian dye xdpt dganti.. even k.zura still ada bsame ktorg..tp dah ilang sorg senior y ktorg cyg..muahhkksss..!!~


Dan..y mmbuatkan dak2 course aku start t'kjut bsar adlh pda 7hb Jun la..
k.Balqis post ni haa kt wall dia..



mne la xt'tkjut pda spe2 yg xtaw ppe hal ni..mle2 aku xde effect..
then ttbe ptg tdi, tym bce all cments kwn2 aku..air mte aku jtuh bdrai (aisshkk..npe la aku ni snstf sgt)..easily touched la ktekan..aku pun luahkan pasaan aku nk jpe k.blqis rmi2 kt QoLumpur tu..sbb die pun dah nk pndah Seremban ari ni..Ha??yezza!! Hari ni..hari Rabu (9 jun 2010)..
mmg cdey..planin nk gi funfair ngn dye pun xjdi jgk..
alamaknye..jpe kt Times Square pun blehla yup!!
K.blqis blnjew..SET!!hahahaa..tp camtu la..ksdihan ni xde spe y dpt rse..& tgh2 cdey tdi la aku create mnde alah ni..

simple2 je..xla cmey sgt.but sincerely from my hert..
just for u dear~

aku hup bond antre kte still ada even half-life kte xsme jaraknye..but chemistry btween k.blqis ngn kmi smue still utuh as positive& ngative caj yg mngalir lam litar series, parallel & combine..

p/s : ada org cdey sbb len ke??skit mte ke..hahaaha..ubatilah ksdihan ngn zikrullah yup..slamat bramal..~

4 shining LIPGLOSS:

Anonymous said...

mmg ko pnhrgai kwn sgt2 kn??
sedih aku mmbcenye..
anwy., g.luck k.blqis..

thyYunx said...

tiada kwn..spe la kte kt dnia y smntare ni..
idup msti bsaudare..~

!♥!QiSt!♥!! said...

thnx tya..i lebiu so much..

thyYunx said...

lebiu too cyg..
t.care aww,,