Pages

Saturday, June 26, 2010

fikir dulu sebelum POT PET mcm kera!!

Salam...


kejam sgt ke tjuk uh??kejam ke ble kte smekan ssorang ngn binatang??huh!!mmg kejam..*bagi aku la..
Tpi mmg kli ni perangai mnusia ni xubah-ubah mcm binatang..
aku dah serik yg amt ble dicaci-maki, dkutuk.. & cakap dgn penuh rase sinis dan lagaknye..*arogance & annoying yg mlampau!!!



aku masih ingat akn kte2 dye...

" usually guys like this are just annoying and disgusting. but i put myself in danger jus to be with him. he's like a poison, toxic...addicted but u just dont know, they could harmed u inside and out."

" aku xkebulur lelaki"

" takkan kuarkan statement yang boleh makan diri & malukan diri. "



tpi cakapnye xsrupe bikin..but..pe aku kisah kan?? tu dye pny pasal..asl bhagia aku rse.
Aku adalah diri aku..& dye.?? LANTAK la beb!!
Aku xsuke cari musuh.dan siape lah kt dunie ni ske cri musuh kan??
tapi sebelum cakap or kuarkan pe2 nak maki2 orang tu..agak2 la weyh..aku rase cam ko kuarkan statement sendiri yg dh memalukan diri..huh!!Lau aku, beli cermin banyak2 kat kedai uh..
cermin diri tu!!!



pe yang aku xpwas aty sangat bukannye pe..nak skodeng internal & external life aku, xperlu hantar askar or sgerombolan gagak hitam tuk men game ngn aku!!
elow!!
aku memang xtahu sangat nak keluarkan senjata api dari mulut manis aku ni..
xreti sangat nak men game yg perlukan skill tahap dragon!!
tp aku GENIUS tahap dewa 9999!!*sori..xde niat nak angkuh..
semakin hari, semakin ramai lak add aku as friend dorang kt muka buku aku..i mean, fesbook la..
tpi aku xbute la weh..lau aku rabun pun..aku celik!!!*tpi xrabun cam ko..
Lau pekak pun..aku dengar!!!
jangan pergunekan kawan2 smate- mate nak kenakan aku or whateva la.aku malas cakap banyak sebab aku xtahu pe planing korang..
pe game yg korang nak create tuk aku..
but as i know..since i met u in my life, u r nothing!!Nodamn!! habuk pun tarak!!*hahaha..smbil ktawe kejam..

nasib pak cik Dense ada..tp yg kejamnye..dye suh aku block orang terus..huhuuu..
alaaa dear..i xkejam cam tu la..i nak tgk dorg men game leh score smpai brape..terror cam u men counter strike x???ngeee...:)

LBNL..lau rase nak kenakan aku sangat..beware la sket nak planing kat page kawan ko pun..mcm xde tmpat len nak planing..sejahat-jahat manusia pun..kembalinya dye kepada penciptaNya jugak akhirnya..


Lastly, lau rse xsettle agi..cakap la weh..aku hidup dmi mse depan aku..bukan skadar nak layan kerenah ko & da geng..pnipu..tipu..pu.. sgale bgai..ingat Allah banyak2 la wey..
kte idup b'saudara..erat2 kan hubungan antare kte pun pe salahnye..
Let bygone, be bygone..
aku letih, capek amat idup d kalangan pngacau kbahagiaan orang ni..BACK OFF la sngal!!


p/s : ampun & maaf d ats kte2 yg sdikit kasar..hhuhuu..

8 shining LIPGLOSS:

SYAFIQASHAFIE said...

sabar k,.ish,.tak kemana nye org gitu,.bia kan,.kalau kite wat tak tau,.dye yg lagi sakit hati,.so, kalau nak sakit kn ati dye balik,.just use the silent method,.caya lah thyYunx!

thyYunx said...

thanx yup..pk2 blik..ad btolnye..owg mcm ni..mmg ske mnykitkn aty sndri.xmalu!!

najwa said...

biasala mnusia..kalau dah jeles dgn smue kebahagiaan org..xprlu nak plik la ad mnusia cmni

mr.cool said...
This comment has been removed by a blog administrator.
weewe said...
This comment has been removed by a blog administrator.
thyYunx said...
This comment has been removed by the author.
mr cool said...

tngu balasan Allah je mnusia camtu..

thyYunx said...

najwa : yup!!mmg xplik ng khdirn insan sbgini..

mr.cool : absolutely corrct!