Pages

Friday, May 28, 2010

biar DIA yg tentukan..

Assalamualaikum wbt..

fiyuhhh!!!amt ltih + ngntuk kot..
da la smalam 1 ari aku xtdo..
tym lam bas pun ak dpkse utk tdk tdo..
dushx5!!!tp aku xksa sgt pun..
seat kt bas pun bkn seempuk (btol ke word ni??) bntal golek & tilam aku pun..ehehehee,,

sampai je stsen bas,ak xtrus blik,,
tp kna la tngu kwn ak y dh byk tlg aku ni..
tp nsb baik ada y mnemani..hehehee,,=)


sampai je umh..aku breakfast dlu..
then,,msk tdo..
hahahaha..ari ni aku xley nk jd ank dara sgt
y bngun subuh d pgi ari..xtdo2 sampai k mlm..hahaha
ak qadar tdow ak y da dgGu smalam..
fuh!!ttbe aku t'ingat mcm2..
myb last nite da sweetest/horrible mmories kot bgi ak..
ak pun xtaw nk ktegorikan cner..
tpi ia mmpu wat ak t'snyum smpai k tlinge kot...wink*wink* (^_^*)..mlu kot...(ttbe je)..

Lam kul 11 lbh pgi aku bngun tdo..
pnyela excited aku tgk krusi blndaskan scebis span dpn PC ak ni kosong..
cpt2 aku on9..
hahah..
pwas aku!!
aku lbh suke on9 gne PC umh sbnrnyr dpd lptop..
wlupn web cam PC ni..agk ngok ngek..
MasyaAllah..
byk nye cment rakan2 ksygn aku kt fesbook..
dey all smue carin kot bgi ak..
duk bz b'tny..
ble ak blik dr key ell..
owhoo000oo..cygku..aku da blik..
& ada la satu wall post ni wat ak snyum2 kmbing kot..



lpekan la sal ni...
sje je wt sdap aty..
tp ada 1 mesej ni wat aku agk krg sng aty & was2 utk b'kte2..

aku msih pning+pusing ng idop ni,,
mmg smue org b'hak mrase CINTA & mau dCINTAI..
tp xsalah kot..lau ad org rse dy krg ksih syg..
mau dsyangi olh smue org...
but im rely begging to you, dear :~

p/s : jjurlah dgn aty.. nscaya CINTA tu dtg, hdir ssmpurna y kte mau..

& now.. aku da brade lam keadaan srba slah kot.. sme ada utk jjur explain smthing kat sumone ni y tllu curious to know bout us.. atau m'biarkan ia b'llu.. d'sbbkan ssorang y mahukn kbhgiaan.. ak tpakse pkakkan tlinge.. mbisukan mlut.. & mgsengsarakan aty lgi.. for me ..

just LET IT BE~~=]

.luv me.

2 shining LIPGLOSS:

atiza shaemri said...

jiwang karat~~

imaginasi thyYunx LOADING said...

haha..
bkn ak kot..
owg len..ngeh5,.,.,.,