Pages

Thursday, February 10, 2011

LELAKI EGOis..


Assalamualaikum wbt..

LELAKI EGO is ramai perempuan tak suke....
LELAKI EGO is ramai perempuan cop kurang kesabaran..
LELAKI EGO is hilang kemachoan..
LELAKI EGO is buat orang menyampah..


mengarut je intro aku..
tapi betul beb.. siapa nak dekat dengan lelaki ego ni??
kalau lelaki.. nak ke dekat ngan perempuan camtu jugak..
lain la kalau lelaki tu ego, perempuan tu pun ego..
kalau nak aman, nak ke tak nak...
salah sorang kena beralah jugak la..

Ego lelaki memang tinggi..
bukan nak buruk-burukkan lelaki..
tetapi ada sendiri lelaki yang mengaku..
percaya atau tidak, mereka suka menggembar-gemburkan kehebatannya ketika di ranjang..
actually, aku tak suka lelaki macam ni..
tak boleh simpan rahsia langsung..
tapi kan hakikat sebenar..
aku nak straight to da point pun macam segan..
boleh cakap.. lebih indah dari rupa lah..


jangan omong kosong yea wahai lelaki2...
ingin aku sentuh..

Firman Allah dalam surah Al-Baqarah ayat 187 :
Isteri2 itu adalah pakaian bagimu dan kamu pun adalah pakaian bagi mereka..
Justeru, seks adalah madu yang dihirup pasangan lelaki dan wanita
daripada cangkir cinta perkahwinan.
Kenikmatannya perlu direnguk bersama..


so, aku mintak kau faham bahawa..
dengan isteri okeh..
bukan kekasih..
sebab tu la statistik teen pregnancy banyak sangat..
melimpah ruah..
lebih daripada ibu2 halal mengandung..


lelaki yang tak hebat sangat tapi mengaku hebat tu..
aku harap kau cepat2 pergi jumpa doktor untuk pemeriksaan..
just share sebagai peringatan:)


8 shining LIPGLOSS:

Mr feckry said...

ego..huhu..kalau tau erti kesederhanaan pasti egonya kurang

bunga said...

sama2 ego..

Nadia Mashuri said...

setuju..
tak suke tau dgn laki yg ego..

aLieF si Muncung ManiS said...

harap2 alief tak mnjadi lelaki yg berciri seperti di atas ni..hehe

misz molecule said...

feckry : semua lu ckp gua stuju:)

misz molecule said...

bunga : ada betol jgk

misz molecule said...

nadia : betul tu..

misz molecule said...

lief : sy xske ad org ssbgitu.hehehe