Pages

Thursday, January 13, 2011

purpose ape jadi macam tu??


Assalamualaikum wbt..


first week duk kampus memang borink giler la wehh..
kau macam tak jealous pulak tengok senior segala bapak punya senior pulak..
first week dah naik kepala letak atas langit skip kelas..
huh!! memang jealous.. gua sentuh buku sikit..
mereka cakap.. " rajinnye study "..
perghh!! nasib lap top gua rosak je tu..
kalau ada depan mata.. memang kalah lah korang..
40 movies gua tibai semua..
silap2.. kau kasi gua award pecinta movies paling berjaya la..


senior roomate gua ni, gua panggil kak di..
memang hardworking punya manusia lah on ym full time..
rajin pulak dia nak tekan keyboard hampir 24 jam layan manusia2 ym tu..
dah bertunang.. serius gua tak sangka..
gua doakan moga dia berbahagia je selalu..


tengah2 dia duk bermassenger..
buzz!!!! buzz!! buzz!!!
ada manusia hantu mane entah duk buzz...
dia mengeluh.. tak nak layan orang tak kenal.
menyusahkan katenya..


" your breast size berape?? "


" bodoh bodoh!!"

gua terkejut..
" kenapa kak di yang duk bodoh2 sangat tu?? "

kak di : ni ..ada manusia durjana tanya soalan ni..
*sambil tunding jari kat screen laptopnye..

gua : bongeknye.. kak di nak balas ape??

kak di : malas la.. kalau kite layan, lagi mengarut..


yeah! budak tu tanye size breast bera[e.. bapak lah bangang manusia..
kalau tanya bra size berapa boleh diterima..
terus gua suggest kak di block orang tu..
kak di akur saje.


kak di cakap.. bukan first time dapat chat bangang camtu..
girl fishy giler boleh lah nak layan..
para lelaki..
tolong jaga attitude okeh??
perempuan yang ada standard, pakai brain untuk hidup tak layan manusia seperti anda..
tolong lari jauh2..
soalan tak logik langsung!!!



30 shining LIPGLOSS:

alexa yussida said...

=.=' soalan yang terlalu bernas tahap smpah..huuu..tanyala 2+2 bape ke..kekkee

Faaein Himura said...

disbabkn itulah sy pun maleh dah nk on ym.. kalo on ym pun just chat dgn member list yg de dlm ym tu aje..

mie said...

tu dia!!
soalan mencabar..
ehehee

cik ubi said...

minda anda size bape?..huhu..

Mr feckry said...

tak ade adap namenye

Yutaka Mushimura said...

sina kak di...aigooo...

durjana sungguh...:)

tehateha said...

oh...cik tya....yg ko soh add tu FB or wat? ak nk add tpi x tawpape nh.... tolong bls kt shoutbox ak ea...

JRY The Boonto said...

haha. nasib gua xmain ym dan seangkatan dengannya:D

liyana said...

dah mls nk layan chatting meting ni.. name awk sape, umr bape, suke makan ape whatsoever.. *ok dah tua kot daku nk melayan soalan begini* hehehehe

maCy said...

lelaki yang bodoh. sori~

RIAN said...

kalu online jeh k0mpem ada pnye ah manusia2 camtuh. .
so baek kita invi kan. .
h0ho,

Semarak Api said...

grrrr..gler tol soklan! sb tu x ske ym.kalo chat pon ngn mber2 yg mmg knl n ade lam list.huhu..

tia said...

xske klu kne camni!
rse nk mencarut2!

Nasuha Salleh said...

wekkkk
tu bukan lelaki..tu beruk agknye...

p/s : Persahabatan Itu Pemanis Hidup

Iznie said...

hhuhu...

p/s: awak kena tagged award!~ sorry lambat bgtau...sbb iznie pun jrg online....huhu

misz molecule said...

alexa : taw xpe...gler tak pkai otk..

misz molecule said...

faein : org lg la xon ym..hahahah

misz molecule said...

mie : wow!!!

misz molecule said...

cik ubi : i love this Q!!

misz molecule said...

FECKRY : TAw xpe..

misz molecule said...

yutaka : tu lah pasal...

misz molecule said...

teha : nnti ak gtw blik..

misz molecule said...

jry : lu mmg selamat..

misz molecule said...

liyana : soalan childish..buat2 caring xikhlas..hahahah

misz molecule said...

macy : i think so..

misz molecule said...

rian : a'ah beb:)

misz molecule said...

semarak : yezza sygx..:)

misz molecule said...

tia : sabar sygx..

misz molecule said...

nasuha : hahaha...speachless

misz molecule said...

iznie : insyaAllah..