Pages

Saturday, October 23, 2010

taman HELLO KITTY

*gambar hiasan semata-mata





aku tengok news kat kaca dunia semalam..
pe kejadah entah buat2 minat tengok berita kat tv tuh..
selama ni haram..
tapi semalam punya cerita cam best pulak tengok persidangan UMNO tu.
huh!! buat2 minat pulak aku nih..


yang menarik tapi agak menarik bagi korang kot..
sebuah taman HELLO KITTY bakal dibuka di Odaiba, Jepun..
haaaa.. berkesempatan nanti.. aku pergi la meronggeng sana..
bukan susah pun..
amek bas.. start enjin jalan..



tapi kat Malaysia ni..
jangan kan taman..
muzium untuk Upin Upin pun..
tak de maknanya ada..
membazir la katakan...
bina shopping complex situ sini boleh aje..





p/s : tiada isu politik di sini yaa..

2 shining LIPGLOSS:

rossoneri said...

wah jelesnya boleh pegi meronggeng kat taman hello kitty

fatian athiea said...

hello kitty pun jles ka??