Pages

Tuesday, September 7, 2010

happy tua kedut amin & aziim

yeah!!

ghumbira tak terbilang apabila sudah dua tahun amin aziim tidak celebrate bufday diorang kat maktab..owh..nak tahu kenapa??
apabila bufday diorang muncul je..kecowh betol satu maktab.huh!
D I S L I K E !!

sebab ape??


sebab dorang je yang bonda(pengetua) duk wish latest bfday..
nak kenal same diorang??


ini bukan pelanduk 2 serupa ok..
ini twin..
yap2..
original twin..

kepada gurls yang masih bergerak solo..
jangan mimpi..!
sebab dorang dah berpunya.muahaha
maybe dorang open borang je..
tapi aku tak nak kasi!!hahaha*apekah..

motif : jealous pada si kembar yang berlagak chumil ni..
ngeee..korea sangat ke dorang? tidak mungkin sama sekali..haahah

* trvias *

~ were born on 7th Sept 1991
~ crazy on korean stuff.
~ crazy attitude..
~ love breakdance kot..
~ lau masuk super junior ni..mesti rosak group suju tu.hahaha
~ ada sorang adik perempuan.tapi dah dicreate agar menjadi seperti dorang..
~ handsome? owh..kamuorang yang ke-1001 dalam list aku sayang.ngah5..
~ dua2 pernah bekerjasama menjayakan macam2 projek ngan aku.
~ otak geliga sangat kalau meloya buruk..
~ if jumpa dorang. kembalikan kepada parents mereka yup.
~ nakal sangat. selalu hilang kat Pavillion kot.hek5..
~ nak cepat jumpa..cari kat UNiTEN sudahh,,


ucapan aku :

aku harap dapat gather ngan korang lagi..
tak kisahla korang bace ke, tak..
yang penting aku special dedicate entry ni untuk korang
plus.. sengaja wat luahan rasa hati pengarang jantung kat sini..
semoga blastday korang yang jatuh pada Ramadhan ni bawa 1001 keberkatan buat korang..
moga murah rezeki..
& bahagia ngan sape2 saje yang korang rase bahagia..

selamat hari raya..
maaf zahir je la kot..ngeee..
sori sebab ciplak tanpa izin pix korang..
yang aku ada tak berapa chumil kot..
yang ni pon xcomel sangat.tapi amek je la an..ngeh5..


Q : korang dah layan PERSONAL TASTE ka??
Lee Min Ho der..uhuhuh

ni hadiah korang..:)



8 shining LIPGLOSS:

hamzah ian said...

rajin tgk korea.. haha

amin azhar said...

THANKS FOR THE SPECIAL BIRTHDAY WISH ! :D
ak dah layann personal taste. miahaha !

fatian athiea said...

hamzah : biasala..nak jdi comel cam dorg..tp better rsenye mcm skrg..hehehe:)

fatian athiea said...

amin : tak aci wess..ak xkhatam lgi neh..huhu.wlcome dear

Mr feckry said...

oh ni vocalist kumpulan twin tu

NiDaYanA said...

haha! comel je wish camni... ^_^

fatian athiea said...

feckry : owh tidak..xkan mreka fames jgk d mte kmu??hek5

fatian athiea said...

nida : ahahaa..xde mkne owg nak wish comel2 kt dorg.haahha..