Pages

Tuesday, August 24, 2010

aku famous.terima kasih

Salam...


OMG!! satu pengakuan yang dikire tak leh blaaah oleh rakan2 exspcially roomate2 kesayanganku..
pe2 pun..aku sayang korunk lebih2 taw..xoxoxo..
kenapa entry tajuk ni sebegitu yep??
ouwwwhh..aku tersentuh, terharu, tak terucap hanya dengan kata2..


apa lagi??
korang tak leh teka-teki ke dengan aku., kenapa perasaan aku cam tu je hari ni??


Actually, aku rasa cam semua yang berlaku pada bulan Ramadhan ni..
dugaan untuk aku top up pahala banyak2 untuk cover dosa2 aku dulu2..
hanya Allah yang tahu..
Nauzubillah..*cam pernah bunuh orang je.hek5..


hmmm..kalau fesbuk kadang2 borink, kadang2 heaven gile..tu pun if dense tu online..
tapi sekarang die dah mengalahkan Yang Berhormat.. busy je memanjang..time tak busy.. tidur je kerjenye..cam baby jep.huh! lupekan..fyuh fyuh!
so, kalau tak de kerja sangat.. blogspot la aku duk hadap..
hmm..korang tak percaya lagi ke kalau aku cakap aku famous..??


memangla susah nak prove sebab friends kat fesbuk 2200++ jep selepas block & remove+tapis orang.. followers aku kat blogger pun 135 (sila tengok kat sidebar kalau nak kepastian)..tak lah seramai miss lolly, irine nadia, ben ashaari uh.huk5..tak campur lagi dengan friends yang aku tak approve kat fesbook lagi tu..al- maklumla..stalker ramai kat dunia alam maya ni..musuh dalam selimut lagi la tak tahu..tapi aku rase..tak de kot..hahahah..mesti ada yang sumpah seranah tak puas hati sekarang.gegege9ey..lagipun..dense yang tolong aku tapis friends ni..pe2 pun..
APA KU KISAH?!!


dan


aku memang suka menerima kunjungan korang kat blog aku ni..
lebih2 lagi yang jadi followers aku,..
yang selalu drop komen kat entry2 aku yang tak se HOT Dr.Mahathir, Zahiril Adzim..
ten qiu..korang sweet sangat2..
tapi kalau yang suka buat dosa nak uji kesabaran aku tu..memang lagi2 aku sayang la..mmmuahhkss..hug+kiss ketat2 untuk ko la damn! huh!! tanda2 kurang pahala puasa hari ni..
nasib tengah mesej ngan dense..kurang sikit temperature kepanasan aku..
nama pun bulan Ramadhan..


aku nak pot pet sikit la setelah aku bersabar at level maximum..
jangan tambahkan dosa anda dengan menyakiti hati aku la nyah..
aku tak ambik peduli sangat..
kalau tak puas hati pun..
face to face la der!* aku tahu ko tak seberani itu.
aku pantang la orang komen entry aku without drop empunya nama..
pengecut doe!! tak sayang makayah langsung. kalau bangga dengan nama yang parents ko kasi..
taip je name kat column yang disediakan tu, susah sangat ke??
ke nak suruh aku ajar lagi??

Psyco stalker rose Pictures, Images and Photos


nampak sangat pengecut kan??
nak kate jenis tak berilmu..
aku pun tak nak cakap lebih2..
sebab aku pun bukanlah sehebat Ir. kat dunia ni..
tapi..jelas..
terang lagi bersuluh..
perangai itu adalah dari kalangan orang yang tidak berilmu tinggi..
tak pun..bahasa spesifik lagi..
tahap keimanan sekadar nyawa-nyawa ikan..



Nasihat aku kat stalker yang mencemburui keistimewaan yang aku ada..

*Ingat Allah selalu..

*solat tu khusyuk2 yep..faham setiap ayat yang ko bace..

*doa banyak2 moga ko bakal dapat petunjuk Dia yang SATU..

*kate orang dulu2..perangai kite melambangkan peangai parents kite..so, tunjukkan attitude ko baik2 la nyeng. hudos sangat jadi stalker ni..

*jangan tahu mengata orang je..CERMIN DIRI tu dulu..


aku doakan..
moga ko bahagia ngan hidup ko sebagai peganggu setia hidup aku..
eleh..tunjuk berani kat sini..tak de kelas la der..booOOOoo!
kalau aku tahu la siapa ko sebenar..
adakah orang yang memang bermain kat fikiran aku?
ataupun..
kawan kepada orang yang bermain di benak fikiran aku..?
memang korang satu group la..
kepala senget.
tak tahu nak hormat jiwa+perasaan orang..
dah2 la jelous dengan ape yang aku ada..
ko benci tahap ghaban sekalipun..
tak boleh bawak ke mane jugak..
akhirat nanti tunggu waktu timbang amalan..
kite jumpa okeh??
baik kan aku..?
ajak ko jumpa lagi.huh!

jealous Pictures, Images and Photos

yang penting si stalker ni asyik muncul kat entry2 yang menentuh tentang jiwa, rohani, kebahagiaan, keintiman, luahan hati, kesenangan, ke'happy'an, ke'heaven'an life aku..

bdw, aku bersyukur ngan life aku..
susah senang aku..
tak libatkan sape2..
so, please behave..
& beware ngan balasan Tuhan..
jangan kesalahan ko..
memakan diri ko sendiri yup..
*tak pasal2 graf pahala mkin lame ngadap menda ni, makin kurang..


p/s : kalau ada yang terasa, ampun banyak2..tapi aku mahu ko sedar bahawa kita hidup bersaudara..aku tak suka cari musuh..trimas sebab sudi drop komen:)

DONT JUDGE A BOOK BY ITS COVER



wassalam

14 shining LIPGLOSS:

Hamzah Ian said...

heheh.. rilek2... kang tak cun pulak..

iejah amus rahman :D said...

salam ramadhan fatian.. :)

wah besnye jadik femes, tapi ramaila pulak tukang stalk..saba aje la eh..

thyYunx said...

hamzah : xkisahla cun ke, tak..asal dah terluah half pe yang dah rse..:)

thyYunx said...

salam ramadhan too ijah..

2 la pasal..orang kalau dah busuk hati..
sanggup je jdi stalker..
bese ..kerja2 perempuan malang la ni.huh!
*lazer 1x ak bkte-kte

Dairy Liyana said...

Ish..relex2.. stalker mmg myusahkn org. Ade je xkne.. dh perangai negetif.. kite pikir positif je k. Nti die penat,senyap la tu.. Chill k

Hamzah Ian said...

betul jgk.. asal terluah.. gud2..

ahmad endo said...

glem2....hehehe

HonEyBuNNy said...

salam...semoga stalker itu sedar...amin....

thyYunx said...

dairy : yeah beb..chill owes:)trimas

thyYunx said...

hamzah : hehe..yep2..

thyYunx said...

ahmad : glamourous:)

thyYunx said...

honey : btol2..hate them!

Aqeelah said...

salamun'alaik!
hi thiya,thanks for popping at my blog.
anyway,takpela thiya,diorang tuh sume pembaca setia kan...diorang suke your entries terAMAT sangat la tu ...
anyway,br sampai KLIA and haven't reached even Jeddah,so pray for my journey.
selamat berpuasa dan selamat beramal~

thyYunx said...

aqeelah..
waalaikummussalam wbt..

thanks & welcome..
appreciate it..
insyaAllah..
i'll pray for ur peace on ur journey:)