Pages

Thursday, June 24, 2010

ble dah SAYANG..♥


Ble kite syg org tu..
Kita tnggu dia lme pn xpe..
Tp bile dia tnggu kite?
Dia marah2..
Hati kte,.. ala adatlah ada yang
mnnunggu & dtnggu..

♥Ble kite syg org tu..
Kite xtdow pn xpe..
lyn dia yg tngah bosn or ade mslah..
Tp bile kite bosan or de mslah..
Ada dia lyn kite?
Hati kate xpe.. dia busy kot..

♥Ble kite syg org tu..
Kita gaduh ngn dia, kita diam je..
Tp dia heboh 1 dnia..
Hati kate xpe,..
dia tension tu..

♥Ble kite syg org tu..
Kita call nak ckp ngan dia..
Tp dia bg phone kat org len..
Ble jd cm2,
Hati kata, xpe,.. ckp je..
kwn dia, kwn kite gak..:)

♥Ble kite syg org tu...
Kita b'crita dgn dia..,
dia wat dunno je..*cdey kot
Tp ble dia b'crita ngn kita
Kita dgr.. s'ptah2 kite ingat..
Hati kata x pe...sayang katakn…

♥Biler kite syg org tu..
Kita & dia lapar..
Tp kite bg sume roti kita kat dia...
Hti kata... ala jgalh hti dia.,
sian,, dia lpar tu….

♥Ble kite syg org tu
Kite snggup bg dia rest ble dia letih,
Tp ble kita letih, dia srh gak
kite lyn dia bila dia bosan..
Adil ker??
Hati kata.. ala bkn slalu pun..

♥Ble kite syg org tu
Kita jdi cm org gile ble dgr dia sakit,
Tp bile kita sakit,
Dia siap kuar ngan kwn2 dia lgi meraikan
hari ksakitn kita,
Hti kata, ala x pe..
xkan dia nk b'kepit ngn kita 24 jam je..

♥Ble kite syg org tu
Kita xprnah tipu2 & pntingkn dri sndiri..
Tp dia m'nipu & hipokrit thp ngaban (lau sket2 xpla)..
Hati kata xpe..
dia mmg cm2 kne lah trima..

♥Ble kite syg org tu
Kite syg nk tinggalkan dia slama2nya..
Tp dia xtahu kite berdepan dgn maut,
Walaupun kite skit, dia kte kat kite,
sakit bese2 je 2, jangan nk mngrut la..
Hati kata..
cmnelah dia bile kite xde,
msti dia hepi kan??

♥Ble kite syg org tu
Kite xsanggup tgk dia derita even sket pun..
Tp dia xpnah hrgai dri kite,
Hati kata..
tau x btapa kita syg kn dia????

♥Ble kiter syg org tu
Kite sgup tngglkn dia slamanya utk dia bahagia..
Tp dia tahu x pngorbnan kite??
Hti kata..xpe..
jnji insan yg disayangi bahagia..

Dan…………


Ble kite dh tinggalkan dia slama2ny
Dia datang ziarah pusara kite..

Dia mntk mf sbb pnah mngata kite..
Dia mntk mf sbb pnah wat kite tunggu dia..
Dia mntk mf sbb pnah pksa kita lyn dia time bosan..
Dia mntk mf sbb pnah heboh 1 dnia psal salah kite..
Dia mntk mf sbb pnah xhiraukn call kite..
Dia mntk mf sbb pnah xdgr luahan hati kte..
Dia mntk mf sbb pnah wat kte klaparan sbb dia...
Dia mntk mf sbb pnah gan9gu wktu rht kite..
Dia mntk mf sbb xpnah hiraukn skit kite..
Dia mntk mf sbb pnah pntingkn dri dia sndiri..
Dia mntk mf sbb xpnah tgk p'deritaan kite..

♥Ble kite syg org tu
Kite wat semuanya untuk dia kn?
Tp dia x pernah fhm kn?

Dan…....................

Ble kite tin9glkn dia
Dia datang pada kite & kata
Sorry…:'(
Sorry???
Sorry pas lukakan hati kite?*OMG!!

♥Ble kite syg org tu
Kite kata xpe lah..
Aku dh tIngglkn dunia,
Moga dia bAhagia tnpa kite..
tpi ada dia wat pape tuk kite?
ada dia hrgai pe yg kita wt tuk dia...??
dia lagi bahagia dgn dunia & kwn2 dia..
Hati kata, xpe la..
mengalah la dmi insan t'sayang..
Dan hti kite kata lg..
Xpe lah apapun yg dia wat
Kite ttp syg org tu…..
Kita sayang die untuk selamanye ..
smpi bile2 pun..*kapan??huhhu..
ble kita ckp kita syg die lbey dri diri kita
die kata, kita saje jer nak amik hti die..*apekah???
padahal die xtau kita mmg syg die cam nk mati...
nk wat smua utk die klu kita mampu..
bukan dlu je..
& bukan sekarang jew..
tp selamanya...^^
selamanya syg...


p/s : renung2kan..& selamat b'amal:)



(xde mngena yg hdup / y dh mti..nukilan hati smate-mate..)

5 shining LIPGLOSS:

!♥!QiSt!♥!! said...

sob sob sob ;(
sy sayang kamu..SELAMANYA....

pInKy LoVeR said...

setuju sgt!!!!..nk copy leh????huhu...tu la ap ak rse skunk...................

thyYunx said...

k.qist : sy pun syg kmu slmeny syg..ngeee..:)

muni : its ok..bff xkre mne..haha..aku phm..b ptient dear:)

Fakhrur Razi said...

bper lama karang nih?
hohoho btol tuh
kadang2 ad org pk pasai diri sndri jer.. perlu sama2 muhasabah diri sndri x)

thyYunx said...

btol3...
stuju sgt..
absolutely!!:)thanx yup..